Mikä avuksi koiran hampaiden hoitoon?

Bogadent® ergonominen hammasharja

Bogadent® ergonominen hammasharja on kehitetty yhdessä eläinlääkäreiden kanssa niin, että koiran hampaanpesu on mahdollisimman helppoa ja tehokasta. Tällä harjalla hammaspesu voidaan suorittaa kokonaisuudessaan kaikilta hammaspinnoilta yhden posken puolelta. Kun pesijän ja koiran ei tarvitse pesun aikana vaihtaa asentoa ja paikkaa, hoituu homma tehokkaammin ja nopeammin, mikä vähentää koiran stressiä merkittävästi.

 

Bogadent® Ergo dual brush koiran hammasharjassa on kaksi erikokoista harjaspäätä. Suurempi harjaspää soveltuu erinomaisesti isommille alueille eli purukaluston ulkopinnoille, pienempi pää hampaiden sisäpinnoille. Varren ohuemmat osat joustavat hammaspesussa, jolloin hampaisiin ja ienrajaan kohdistuva paine vähenee. 

 

Koiran hammastahna tulisi vaihtaa noin kolmen kuukauden välein tai aina, kun harjakset ovat kuluneet silminnähtävästi. 

Bogadent® hampaanpesulappu

Yleisesti
hampaanpesulappujen kanssa käytetään koiran hammastahnaa samoin kuin
hammasharjan kanssa. Markkinoilla on sekä kertakäyttöisiä pesulappuja että
uudelleenkäytettäviä sekä silikonisia sormiharjoja. Tällaisen ratkaisun avulla
pesijä saa erinomaisen tuntuman hampaistoon ja huomaa nopeasti mahdolliset
heiluvat hampaat. 

 

Bogadent®

hampaanpesulappu on valmistettu 20.000 mikrokuidusta, jotka on päällystetty
antibakteerisilla hopeaioneilla. Mikrokuitu on erinomainen plakinpoistoon ja
hankaukseen, kun polymeeripinnoite pidentää lapun käyttöikää. Käytön jälkeen
lappu huuhdellaan ja ripustetaan kuivumaan seuraavaa käyttökertaa varten. Koiran
hampaanpesulappujen kansa käytetään myös hammastahnaa, aivan kuten koiran
hammasharjankin kanssa.

Koiran hammastahna

Koirat tarvitsevat hammastahnaa hampaiden puhtaanapitoon siinä missä ihmisetkin. Koiran hampaiden harjaus hammasharjalla tai pesulapulla irrottaa likaa ja plakkia hampaiden pinnalta ja hammastahnan hankaavat ominaisuudet tehostavat tätä. Mekaanisen puhdistuksen lisäksi hammastahnan ainesosat pehmentävät plakkia vähentävät suun bakteerien määrää.

 

Lemmikille ei saa ikinä käyttää ihmisten hammastahnaa. Ihmisten hammastahna sisältää ainesosia, joita ei ole tarkoitettu nieltäväksi. Lisäksi ihmisten hammastahna on vaahtoutuvaa, eikä taitavinkaan koira opi sylkemään! Tämän lisäksi ihmisten hammastahnan raikas maku ja tuoksu on vain harvoin lemmikkiystävän mieleen

Koiran hammasgeeli

Hyvin usein koiran hammaspesu tulee hoidettua harvemmin kuin suositellaan, eli ei ihan joka päivä. Tällöin kannattaa harkita perinteisen hammastahnan tilalle hammasgeeliä, joka on usein tahnaa kalliimpaa, mutta jolla on merkittäviä hyötyjä hammastahnaan nähden. Yleensä koiralle suunnattu hammasgeeli tekee hampaan pinnalle suojaavan kerroksen, joka vähentää bakteerien tarttumista hampaan pintaan ja näin ehkäisevät plakin ja hammaskiven muodostumista pitkävaikutteisemmin.

 

Bogadent® koiran hammasgeeli Dental Lipo-Gel on erityisen maukas hampaidenpuhdistusgeeli, joka perustuu muinaiseen intialaiseen ayurvediseen lääketieteeseen. Hellävaraiset puhdistushiukkaset tehostavat hammaspesun hankaavaa vaikutusta, kun manteli- ja safloriöljyt pehmentävät plakkia. Tuotteen sisältämät tyydyttymättömät rasvahapot ja E-vitamiini voivat parantaa ienterveyttä. Bogadent hammasgeelin muodostama kalvo suojaa ja hoitaa hammasta pidempään.

Koiran hammassuihke

Koiran hampaanhoidon helpottamiseksi ja erityisesti tilanteisiin, joissa koiran pahanhajuinen hengitys häiritsee yhteiseloa, on kehitetty erilaisia suusuihkeita. Jos koiran hengityksen raikastaminen on ensisijainen syy suusuihkeen hankkimiseen, kannattaa kuitenkin ensin selvittää pahan hajun syy ja hankkia apua siihen. Plakki ja hammaskivi aiheuttavat pahanhajuista hengitystä, eikä paraskaan suihke toimi ainoana keinona jo olemassa olevaan ongelmaan.

 

 

Suusuihketta valitessa kannattaa kiinnittää huomiota siihen, onko kyseessä pelkästään raikastava tuote vai vaikuttaako suihke muillakin tavoilla. Bogadent® suusuihkeen sisältämät klooriheksidiini, salvia ja entsyymit taistelevat hammaskiveä ja ienten ärsytystä aiheuttavia bakteereja vastaan. Suihke pehmentää plakkia ja raikastaa hengitystä.

Leväjauhe ja purutuotteet

Päivittäinen hampaiden pesu on tehokkain tapa pitää koiran ja kissan hampaat puhtaana ja suun terveenä. Lemmikin hammashoidon tukemiseksi on kuitenkin kehitetty sekä lisäravinteita että purutuotteita, jotka parantavat suun terveyttä. 

Merileväjauhe on tutkitusti tehokas apu suuhygienian parantamiseen ja ylläpitoon. Kissan ja koiran Bogadent® plaque-stop -jauheet on valmistettu solmulevästä (Ascophyllum nodosum), joka hillitsee suun hapokkuutta ja on näin tehokas keino ehkäistä plakin muodostumista. Leväjauhe pehmentää hammaskiveä ja raikastaa kissan ja koiran hengitystä. Merileväjauhetta lisätään päivittäin lemmikin märkäruuan sekaan, jolloin hammashoito sujuu kuin itsestään! Merilevää suositellaan myös raakaruokaa syöville lemmikeille. 

 

Hammasterveyden tueksi tarjottavien purutuotteiden valikoima on erittäin laaja etenkin koirille. Lähtökohtaisesti voidaan ajatella, että mikä tahansa purtava voi irrottaa plakkia mekaanisesti hampaiden pinnalta. Tämän vuoksi onkin hyvä perehtyä varsinaisten hammasterveyden tueksi kehitettyjen purutuotteiden eroihin. Bogadent® toiminnalliset purutuotteet ovat viljattomia, sokerittomia ja soijattomia ja valmistettu korkealaatuisesta lihasta ja kalasta Sveitsissä. Tuotteiden korkea lihapitoisuus varmistaa herkullisen maun ja sopivuuden monille allergisille lemmikeille, ainesosat ovat 100 % luonnolliset.

 

Toiminnalliset purutuotteet poikkeavat perinteisistä puruherkuista sisältämiensä aktiivisten ainesosien kanssa. Tuotteesta riippuen aktiiviset ainesosat ovat esimerkiksi entsyymejä, kuituja tai merilevää. Nämä vaikuttavat ainesosasta riippuen eri tavoin esimerkiksi vähentäen ja pehmentäen plakkia ja hammaskiveä, parantaen ienten terveyttä ja raikastaen hengitystä. Tutustu tuotekohtaisiin ainesosiin ja niiden vaikutuksiin tuotetiedoista-

Jaa

Muut julkaisut

antalya bayan escort
Free Porn
Ev depolama Ucuz nakliyat teensexonline.com